Appel met kind (Stanza, 2016)

omslag-appel-met-kind-titeltekst2Appel met kind is de vijfde gedichtenbundel van de Vlaamse dichter Sacha Blé (1971). Op ontroerende wijze brengt hij in deze bundel ode’s aan schrijvers en schilders die hij bewondert, aan wijlen streekgenoot Luc de Vos (Gorki) en aan zijn twee jonge zonen. Over zijn vorige bundel Zie maar (2010) schreef Abe de Vries: ‘Blé laat mensen van vlees en bloed aan het woord. Verfrissende, originele poëzie die op een opmerkelijke wijze geëngageerd is.

Meer info op: http://www.ollauogalanestas.nl/webshop/auteurs/sacha-ble/detail/95/appel-met-kind—sacha-ble.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>