Discipline

Na een lange tussentijd, is het vandaag het moment om deze blog verder te verrijken met inzichten van iets oudere auteurs, zodat er een anthologie van gedachten mijn schrijverschap verder kan stutten en omschrijven.

Meteen 2 citaten, uit de SDL van 7 juni 2013 :

Per Nilsson : ‘Ik ben al jaren bezig met een roman waar ik de vorm nog steeds niet van te pakken heb. (…) En op een dag zal hij klaar zijn in mijn hoofd en dan, wellicht in Griekenland, schrijf ik hem gewoon neer.’

A.F.Th. van der Heijden : ‘Verdriet, verlies bedienen zich van willekeur. De dam daartegen is de discipline van het dagelijks leven.’

Ziezo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>